Yoğurt başlı başına faydalı bir gıda... İçine az miktarda bal eklemek, onun lezzetine lezzet katarken aynı zamanda sağlığınız için de...
Ay çekirdeklerini tüketmeyi seviyoruz. Ancak onları "çitlemek" yerine farklı şekilde de yiyebiliriz. Yoğurtlar ve salatalara makul miktarda eklendiklerinde inanılmaz sağlık...
Tekirdağ "Saray manda yoğurdu" ve "Mursallı üzüm suyu" için coğrafi işaret başvurusu yapılacak.
Yapılan bir çalışmada, yarım çay kaşığı kimyon dökülmüş yoğurt yiyenlerin, yemeyenlere göre çok daha iyi bir durumda olduğu belirlendi. Uzmanlar,...
Yoğurt mayalama işlemi esmasın kullanılan sütler genellikle tam yağlı olmuyor. Bu da yoğurdun taş gibi olmamasına ve sulu kalmasına yol...
Evinizde hazırladığınız makarnanın suyunu siz de mi çöpe döküyorsunuz. Hangi yemeklere lezzet kattığını duyunca vazgeçeceksiniz…
Silifkeli yoğurtçuların bile gıpta ettiği taş gibi yoğurdu Muş’ta yapıyorlar. Üstelik maya yerine sadece bu suyu koyuyorlar.
Yoğurt, başlı başına tüketilebilen bir gıdadır. Ancak çoğu yemek ve çorbada da kullanılmaktadır. Kanlıcalı ev hanımlarının uyguladığı öyle bir teknik...