Batı Trakya müftüsü Mustafa Trampadır.!

Türk Azınlığının dini değerlerine de, milli değerlerine de bağlılığı tamdır ve bunların istismar konusu yapılması veya birileri tarafından maksatlı olarak kullanılmasına vereceği cevap da nettir.

Ne mutlu ki istismar edilmeye çalışılan değerlerimize karşı Batı Trakya Türk Azınlık mensuplarımızın vereceği cevabın ne olacağı da 11ekim 2024 cuma günü net bir şekilde gösterilmiştir.

Tarafımızdan hiçbir zaman kabul edilmeyen ve edilme şansı olmayan atanmış kukla müftü naiplerinin İskeçe Çınar Camiinde yapmak istedikleri provokasyonun fikir babaları da, arka plandaki destekçileri de, uygulayıcıları da şunu çok iyi bilmeliler ki Batı Trakya Türk Azınlığı bu tür provokasyonların dün olduğu gibi, bugün de yarında dimdik birlik beraberlik içinde karşısında olacaktır.


Yunanistan Batı Trakya Türk toplumunun 1923 Lozan Antlaşması ile teminat altına alınan eğitim ve din özerkliğini iade etmeye ve ülkedeki Türk toplumunun dini hak ve özgürlüklerine saygı göstermeye mecburdur.


Birey için din, mezhep veya kanaatini değiştirmek özgürlüğü mutlaktır; hiçbir suretle sınırlandırılamaz.

Zaman zaman Başpiskopos zaman  zaman atanmış müftü zaman zaman siyasiler islama ve müslümanlara saygısızlık yapmaktadır.

Yunanlar Müslümanlığı Türklükle özdeşleştirdiği için İslam'ı seçenlere tepki gösteriyor. "İslam'ın güzelliğini keşfeden Yunanlar daha çabuk Müslüman oluyor"

Artık Yunanlı gençlerin, bir üst kuşak kadar sert Müslüman karşıtı olmadığına dikkati çeken Yunanlı yazar Kefokeris, Yunanistan'a yaptığı son ziyaretlerde İslamiyet'i seçen Yunanların sayısında artış gözlemlediğini anlattı. Gelene gelme demeyiz.

Yunanistan kendi anayasasına uysun!
İslama ve batı Trakya Türklerine saygı duysun!
Eski Bizans masallarına inanmayın
Türklerle dost olun
EURO islam düşüncenizden vazgeçin
Aşar sizi bunlar..