Ercan Karahasanoğlu

Ercan Karahasanoğlu

Tüm Makaleleri

Borsa Megap Konkordato

Konkordato, bir borçlunun ticari durumunun sarsılması sonucu, alacaklıların alacaklarını belirli bir plana göre almaları için aralarında vardıkları ve mahkemece onaylanan bir anlaşmadır.

İRAN HANİYE!

İslam adında ancak sosyalist düzende ve işleyişte bir devlet yapısına sahip olan iran ,devrimi rusya ve sosyalist fransa tarafından desteklenmiş ve organize edilmiştir.

Sürdürülebilir yatırım, Gayrimenkul ve insanlığın Geleceği….

Sürdürülebilirlik dünyada çok konuşulan ve pek çok sektörde çalışmalar yürütülen bir kavramdır. Sürdürülebilirlik yatırım artık sadece bizler için değil, gelecek nesiller için de önemli Gayrimenkul de...

ORTAK KONUT KREDİSİ !

Bu durum vatandaşları alternatif taksit yöntemlerine itiyor. Ortak konut kredisi en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut kredisi kullandığı ve konutu hisseli aldığı bir modeldir.

AŞK ve ÖTESİ!

Mimar Sinan'ın, Kanuni'nin kızı Mihrimah Sultan'a duyduğu büyük aşk, tarihte de çok sıkça anlatılan bir hikaye.

Milletin zaferi!

15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

KİRACI....

Türk Borçlar Kanuna göre Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira b...

Arsa mı? Borsa mı ?

Borsa mı? yoksa arsa mı ? daha iyi bir yatırım olduğu, kişisel yatırım hedeflerinize, risk toleransınıza ve piyasa koşullarına bağlıdır.

İSMAİL AĞA CEMAATİ EHLİ SÜNNETİN KALESİDİR

Şuurlu her müslümanın sahip çıkması gereken bir kale!

3.⁠ ⁠Dünya Şavaşı!

ABD ve İngiliz beyinli siyonist Tefeçi Bankerler Üretim dehası Çin'i baskılamak için herşeyi deneyecek Nükleer savaş başlıkları zaten dünyayı bir dehşet dengesi’nde tuttuyor!