Az da olsa şampiyonluk iddian var ama sen Trabzonspor’la oynayacağın çok kritik maç öncesi hazırlık yapıyorsun.

Az da olsa şampiyonluk iddian var ama sen Trabzonspor’la oynayacağın çok kritik maç öncesi Atletico Madrid’le hazırlık maçı yapıp takımı yoruyorsun. Haftaya Hatay karşısında hükmen kazanacağın hazırlık maçını tam da Trabzonspor maçı önüne getiriyorsun. Bu da yetmiyormuş gibi 3 tane oyuncu değişikliğiyle maçı bitirip yorgun yorgun çıktığın Trabzonspor maçında kaleci Mert Günok’un kurtarışlarıyla ayakta kalıyorsun.

Takım desen 90 dakika tel tel dökülüyor birkaç oyuncu dışında. Salih Uçan maçın en iyi ismi tutup hiçbir şey yokken onu oyundan alıp oyunu tamamen Trabzonspor’a bırakıyorsun.

Şenol Güneş’e takımı sabote et desen ancak bunları yapardı zaten. Trabzonspor’un da hakkını yemeyelim. 90 dakika boyunca çok iyi organize oldular. Oyun olarak maçın büyük bölümünde üstünlüklerini yansıttılar sahaya. Şenol Güneş’in de hataları buna eklenince maçın büyük bölümü Trabzonspor’un üstünlüğü altında geçti. Trabzonspor’u da oyunu için alkışlamalıyız.

Bana göre Şenol Güneş az da olsa olan şampiyonluk şansını bugün tamamen Trabzon’da bıraktı. Trabzonspor’u alkışlarken böyle kritik maç öncesi hem Atletico ile yapılan zamansız maç hem de maç içinde ikinci oyuncu değişikliği için 89. Dakikaya kadar beklemesi Trabzonspor’un oyunun neredeyse tamamına yakın bölümünde hükmetmesine neden oldu. Hatay maçı haftasında hazırlık maçı oynamak varken Trabzonspor maçı önüne hazırlık maçı koyan Şenol Güneş acaba neyi planladı merak ediyorum.