Geçtiğimiz sezon görev yaptığı Çorluspor 1947’yi 3.Lige taşıyan Ertuğrul Yiğit’ten veda. Deneyimli çalıştırıcı profesyonel lige taşıdığı Tekirdağ temsilcisiyle karşılıklı el sıkışarak yolları ayırdı.

Çorluspor 1947’yi 18 yıl aradan sonra 3.Lige çıkaran Yiğit ayrılık sonrası yaptığı açıklamada kulüp başkanı Yusuf Gümüş ve kulüp taraftarlarına kendisine verdiği destek için teşekkür etti. Yiğit ‘’ Sayın başkanımız Yusuf Gümüş başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, futbolcu kardeşlerime, taraftar grubumuz Asişimşekler ile Çorluspor’a gönül vermiş  tüm taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Umarım yeni sezonda da başarıl olurlar.’’dedi. Gelecek teklifleri değerlendireceğini belirten başarılı teknik adam hedefleri doğrultusunda bir ekipte çalışacağını söyledi.

Whatsapp Image 2024 07 02 At 10.41.55

UEFA A lisansına sahip olan 51 yaşındaki teknik adam profesyonel futbol kariyerini tamamladıktan sonra Göktürk Saray, Eyüpspor, Anadolu Bağcılarspor, Alibeyköyspor, Beyoğlu Yeniçarşı SK, Cankurtaranspor, Küçükçekmece Sinopspor ve Çorlu 1947 SK takımlarında teknik adam olarak görev yaptı.

ŞAMPİYONLUKLARA ABONE BİR İSİM

Başarılı teknik adam çalıştırdığı ekiplerde şampiyonluk sevincine abone bir isim. Eyüpspor U19 ile şampiyonluk sevinci yaşayan teknik adam Eyüpspor’un 2.lige çıktığı sezonda da teknik heyette yer alıyordu. Başarılı teknik adamın kariyerinde İstanbul Şampiyonluğu apoleti de bulunuyor. Alibeyköy ve Beyoğlu Yeniçarşıspor’u üst lige taşıyan Yiğit son iki sezonda da Küçükçekmece Sinopspor ve Çorlu 1947 SK’yı profesyonel lige taşıyarak müthiş bir başarı grafiği sergiledi.