22:19 Özel Haberler

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve bitime 3 hafta kala şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Maçtan sonra Galatasaray'ın sevilen yıldızı Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye gönderme geldi.

22:16 Sağlık

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Genişletilmiş Bağışıklama Programı kapsamında uygulanan aşılamayla 1998'den bu yana çocuk felci, Nisan 2009'dan itibaren yenidoğan tetanozu, 2011'den bu yana difteri vakası görülmüyor.

22:16 Özel Haberler

Oyun bağımlısı bir vatandaş, Müslümanlar'ın kutsal mekanı Kabe'nin önünde kimseye aldırış etmeden PUBG oynadı. O şahıs büyük tepki alırken, kameraya böyle yansıdı..

22:13 Sağlık

Hataylı 9 çocuk annesi depremzede Hatice Arıkoğlu, sağ kalp kapak yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'da, kalbi durdurulmadan yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

22:00 Politika

İYİ Parti’den istifa eden eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüştü. Bahadır Erdem’in, yakın dönemde CHP’ye katılacağı iddia edildi.

21:59 Sağlık

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) ile Dünya Sağlık Örgütünce (DSÖ) ortaklaşa düzenlenen "Acil Sağlık Durumlarında Liderlik" Çalıştayı, İstanbul'da başladı.

21:57 Sağlık

Bayındır İçerenköy Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Muharrem Tokmak, "Astımı kontrol altına alabilmek için biyolojik, fiziksel ve psikososyal çevrenin etkilerinin anlaşılması büyük önem taşıyor." dedi.

21:55 Ekonomi

Emirates, turizmi desteklemek için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile işbirliği anlaşması imzaladı.

21:53 Ekonomi

Reel efektif döviz kuru endeksi, Nisan 2024'te TÜFE bazında 1,67 puan artarak 59,77'ye çıktı.

21:18 Teknoloji

Roketsan, son teknolojiye sahip savunma sistemlerini Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (Defence Services Asia/DSA) fuarında sergiliyor.