Her yıl olduğu gibi, yine seninle birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anlıyorum. Bu özel günde, klavyenin tuşlarına basıp sana duygularımı ve düşüncelerimi aktarmak istedim.

Küçüklüğümüzden beri yan yana büyüdük ve birbirimize sıkı sıkıya bağlandık. Seninle geçirdiğim her an, kalbimde sonsuz bir sevgi ve minnet dolu hatıralar olarak yer edindi. Sen benim en iyi arkadaşım, destekçim ve rehberimsin. Hayatım boyunca her daim bana ışık tutan, zor anlarımda elimi tutan güçlü omuzlardır senin omuzların.

REHBERİM OLDUN

Hatırlıyor musun, çocukken seninle beraber geçirdiğimiz o eşsiz anıları? Her zaman bana şefkatle bakan, destekleyen ve benimle ilgilenen güçlü bir abla oldun. Büyüdükçe, seninle olan bağımız sadece bir kardeşlik bağından çok daha fazlası haline geldi. Sen, bana hep rehber oldun, her zaman yardımsever ve anlayışlı davrandın. Senin gibi bir ablaya sahip olmak, benim için gerçekten büyük bir şans ve nimet.

SEN YANIMDA OLUNCA

Senin nezaketin, sabrın ve hoşgörün benim için örnek alınacak birer erdemdir. Hayata olan pozitif bakış açın, her zorluğun üstesinden gelmemi sağladı. Seninle geçirdiğimiz gülen yüzlerle dolu anlar, hayatın zorlu yollarında bana cesaret veriyor. Sen yanımda olunca içimdeki her şey güzelleşiyor, her dert küçülüyor, her sevinç ikiye katlanıyor.

Ablacım, seninle paylaştığım anılarımız hazine değerindedir benim için. İlk gülüşümüzden, dertleştiğimiz gecelere, beraber kahkahalar attığımız anılara kadar her şey benim için çok değerlidir. Ve bilmelisin ki, seninle geçirdiğim her an, benim hayatımın en güzel anılarından biridir.

YAŞAMIMIN EN KIYMETLİSİ

Seninle büyümek, birlikte olmak benim için gerçek bir ayrıcalık. Senin sayende insanlara daha anlayışlı yaklaşabiliyorum ve içimdeki sevgi pınarını herkese yayabiliyorum. Sen, sadece bir abla değilsin, aynı zamanda yaşamımın en kıymetli hediyesisin. Sevgiden daha fazlasısın.

Bu özel gününde, 

Sana sonsuz sevgi ve mutluluk diliyorum. Dilerim ki, hayat seni her zaman güzelliklerle, başarılarla ve sağlıkla kucaklasın. Yüzün hiç solmasın, kalbin hep sevgiyle dolu olsun.

Hep senin yanında olacağımı unutma.

Seni Seviyorum, ablacığım.

Sevgiyle kal…