2 ay önce Gündem

Eurosport, Türkiye'nin lider online video platformu BluTV'nin Paris 2024 heyecanını sporseverlerle buluşturmasını sağlıyor. 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarından takip edilecek. Sporseverler, olimpiyatların tüm heyecanını ve detaylarını Eurosport 1 ve Eurosport 2'nin yanı sıra BluTV’de yer alan Eurosport'un 7 Olimpiyat pop-up kanalından da izleyebilecek.

2 ay önce Özel Haberler

Yakın zamanda yapılan bir çalışmaya göre; sedef hastalığına genetik olarak yatkın kişiler, hava kirliliği yüksek olan yerlerde yaşadıklarında risklerini 4 kat daha artırıyorlar! Durum o kadar ciddi ki, uzmanlar bu kişilerin gerekirse başka bir yere taşınmasını söylüyor!

2 ay önce Dünya

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin 5 Kasım'daki seçimlerde başkan adayı Donald Trump, sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı bir paylaşımda suikaste kurban gitmesi durumunda ABD'nin İran'ı yok etmesini umduğunu belirtti.

2 ay önce Özel Haberler

Uyku bozuklukları yetişkinlerde bebeklerden daha yaygındır. Herkes doğal olarak miniklere odaklanıyor ancak aslında ebeveynlerin kendilerine bakması şart. Bebeklerin beyni bu konuda daha iyi çalışıyor...

2 ay önce Keşfet

Galatasaray, 2025 Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. Ünlü kahin Carol Swanson ise sarı-kırmızılı ekibin turnuvadan şampiyonluk ile döneceğini açıkladı. Sosyal medyada fenomen olan psişik güçlere sahip Swanson Şampiyonlar Ligi'nde son 3 şampiyonu bilmiş ve şaşkınlık yaratmıştı.

2 ay önce Dünya

Etiyopya'daki heyelanlarda vefat sayısı 500'e çıkabilir. Şu andaki resmi rakam 257! Ancak bunun iki katına ulaşılması bekleniyor. Bölgedeki kurtarma çalışmaları sürerken umutlar da azalıyor.

2 ay önce Dünya

Dalgıçlar 19. yüzyıldan kalma gemi enkazında en az 100 şişe alkol keşfetti. Diğer tarihi eserlerin yanında çok sayıda maden suyu da bulundu. Şişeler oldukça iyi korunmuş durumdaydı...

2 ay önce Yaşam

Mutfağa girdiniz, yumurta ve şekeri iyice çırptınız, üzerine yağ, süt, un ve kabartma tozunu ekleyerek mükemmel bir kek hazırladınız. Çocuklarınız, fırından yayılan kek kokusuyla heyecanla bekliyorlar. Ancak, kek bir türlü kalıbından çıkmıyor. İşte bu tür durumlarda uygulayabileceğiniz etkili yöntemler…

2 ay önce Dünya

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) yaptığı açıklamada, iklim değişikliğinin milyarlarca insan için çalışmayı daha zor ve tehlikeli hale getirdiğini belirtti. İtfaiyeciler gibi koruyucu kıyafetler giyenler de risk altında...

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra gittiği Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımında rekorlar kırarak şampiyon olan Jorge Jesus, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nu istiyor. Al Hilal kulübü, Sarı-Kırmızılı takımın 25 yaşındaki oyuncusu için 20 milyon dolarlık (Yaklaşık 660 milyon TL) bir teklif getirecek. Suudi Arabistan kulübü Kerem Aktürkoğlu’na ise yıllık 10 milyon dolar (Yaklaşık 330 milyon TL) önerecek.