Warner Bros. Discovery (WBD) çatısı altında ilk Olimpiyatlarını kutlayan Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı 47 ülkede 19 dilde yayınlayacak. 26 Temmuz'da Paris'teki Sen Nehri üzerindeki 6 km'lik bir parkurda gerçekleşecek olan Açılış Töreni, Olimpiyat tarihinde ilk kez bir stadyumun dışında yapılacak.

SPORCULARIMIZ OLİMPİYAT SAHNESİNDE

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda ilk eleme maçını 29 Temmuz'da Hollanda ile oynayacak olan kadın voleybol takımımız da dahil olmak üzere birçok spor dalından milli sporcularımız ülkemizi temsil edecek. Okçulukta Mete Gazoz, güreşte Taha Akgül, boksta Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeli, tekvandoda Hakan Reçber ve birçok farklı branştan 102 sporcu 18 farklı branşta madalya için mücadele edecek.

ŞAHANE BİR DENEYİM SUNUYOR

Eurosport 1'de izleyiciler atletizm, yüzme, jimnastik, bisiklet gibi birinci sınıf sporları izleyebilecekken, Eurosport 2'de yeni nesil sporlara odaklanabilecek ve Eurosport 1'de kaçırdıklarını izleyebilecekler. Eurosport 3 ve Eurosport 9 arasında yer alacak 7 pop-up kanalda raket sporları, golf, sanatsal sporlar, futbol, basketbol, dövüş sporları, hentbol ve voleybol gibi spor dalları yayınlanacak.

Avrupa'nın dört bir yanından 400'den fazla yorumcu, 329 madalya etkinliğinin tamamı dahil olmak üzere Olimpiyatların canlı ve kesintisiz olarak yayınlanacağı Eurosport'ta sporseverlerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ