3 ay önce Spor

Real Madrid'de forma giyen genç milli yıldız Arda Güler, yeni takımında aradığı süreyi henüz bulamamışken, İspanya'da oyuncu hakkında dikkat çeken bir makale yayınlandı. Makalede, Arda'nın performansı ve takım içindeki rolü detaylı bir şekilde ele alındı. İşte makalenin öne çıkan noktaları...

3 ay önce Özel Haberler

Olası kalp sorunlarını ve risk faktörlerini tanımak, teşhis ve tedavi için sağlık uzmanınızla bir değerlendirme yapmak önemlidir. Stres ve diğer risk faktörlerinin kalp sorunlarına neden olabileceğine dair olası işaretler mevcuttur.

3 ay önce Borsa-Ekonomi

IMF gelişmekte olan ülkeler için bir makale yayınladı. Ani sermaye çıkışlarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak "Döviz piyasası müdahalelerinin yanında, finans sektörünün olası risklere karşı dayanıklı hale getirilmesi, mali politikaların temel ilkesi olmalıdır." uyarısında bulundu. IMF makalesinde madde madde açıklamalar yaptı.

3 ay önce Dünya

Etiyopya'nın güneyinde meydana gelen heyelanlarda en az 50 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti ancak sayının ciddi şekilde artmasından korkuluyor.

3 ay önce Dünya

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Güney Amerika ülkesinde boğa güreşlerini yasaklayan bir yasa tasarısını imzaladı. Böylece yüzyıllardır süren bu geleneğin hala yasal olduğu dünya çapındaki ülkelerin sayısı azaldı!

3 ay önce Dünya

2021'de Ida Kasırgası'nı atlatmaları için 7 huzurevinden 800'den fazla yaşlı insanı yetersiz donanımlı bir depoya gönderen Bob Glynn Dean Jr., 3 yıl denetimli serbestlik cezası aldı. Savcılar çılgına döndü!

3 ay önce Dünya

Boston Çocuk Hastanesi için sahte bomba ihbarı yapan kadın denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı. Transseksüel gençlere yönelik cerrahi programı nedeniyle büyük tepki çeken Boston Çocuk Hastanesi, bu sebeple çok gündeme gelmişti.

3 ay önce Dünya

Japon jimnastikçi Shoko Miyata, sigara ve alkol tüketimi nedeniyle Olimpiyat Oyunları'ndan çekildi. 2022 Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası'nda denge aletinde bronz madalya kazanan Miyata, Japonya'nın olimpiyatlara katılan kadın sporcularından oluşan takımının kaptanlığını yapacaktı.

3 ay önce Yaşam

Sultangazi'de meydana gelen trafik kazasının ardından çıkan kavgada bir gencin yumruk attığı yabancı uyruklu kişi kafasını feci şekilde otomobile çarparak yere düştü. Ağır yaralı adam hastaneye kaldırılırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 ay önce Keşfet

Adı birçok isimle aşk dedikodusuna karışan Hafsanur Sancaktutan geçen haftalarda “Ortalıkta adam kalmadı” diyerek kalbinin boş olduğunu belirtmişti. iddiaya göre oyuncu, meslektaşı Kubilay Aka’yla yeni bir ilişkiye başladı. İki genç oyuncu geçen hafta ilk kez Kapadokya’da birlikte vakit geçirdi.