3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Lille, Manchester United'a sattığı Leny Yoro'nun boşluğunu West Ham United forması giyen Nayef Aguerd ile doldurmak istiyor. Bu konudaki görüşmeler yakın bir zamanda başlayacak.

3 ay önce Kültür Sanat

Yazar-yönetmen Georgia Bernstein'ın ilk uzun metrajlı filmi Night Nurse'ün başrolleri belli oldu. Deadline'ın haberine göre Cemre Paksoy ve Mimi Rogers filmin kadrosuna dahil oldu.

3 ay önce Keşfet

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları artar, günler uzar ve birçok kişi tatil planları yapar. Ancak, bu mevsimsel değişiklikler, uyku düzeninde önemli bozulmalara yol açabilir. Sıcak havalar, nem oranının yükselmesi ve gün ışığının daha uzun süre devam etmesi, uyku kalitesini olumsuz etkileyebilir.

3 ay önce Özel Haberler

Belirli bir hareketi tekrar tekrar yapamıyorsanız. Kaslarınızda dayanıklılık sorunu olabilir. Bu sorunu çözmek için çeşitli yöntemler var. Ayrıca kalp ve damar sağlığınız için de iyi bir adım atabilirsiniz.

3 ay önce Özel Haberler

Virginia, Blacksburg yakınlarındaki Revivicor araştırma çiftliğinde, hayvandan insana nakil deneyleri için domuzlar yetiştiriliyor. Burası bir çiftlikten çok ilaç fabrikasına benziyor. İçeri girerken arabanızı bile yıkatmanız gerekiyor.

3 ay önce Spor

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak.

3 ay önce Dünya

Yetkililer, Louisiana Devlet Üniversitesi'nin Amerikan futbolu takımında görev yapan Javien Toviano'nun video röntgenciliği suçlamasıyla tutuklandığını belirtti. Bu sebeple okul da kendisiyle olan tüm ilişkisini sonlandırdığını açıkladı.

3 ay önce Dünya

Almanya'da sıcak hafta sonu yaşanan kazalarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Bu olayların hiçbirinde cinayet belirtisi yoktu. Biraz serinlemek isteyen insanlar, bunu canlarıyla ödedi.

3 ay önce Magazin

Yaz tatili planları sorulduğunda 'Nereye vize çıkarsa oraya gideceğim. Belki Amerika ve İngiltere olabilir. Bali'yi de görmek istiyorum' diyen Demet Özdemir, rotayı Amerika'ya çevirdi. 'Hayalet Kasaba Colico'da kovboy olan oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı.

3 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, KKTC Türkiye Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun CHP lideri Özgür Özel'i havalimanında karşılamamasına dair görüş bildirdi. Altaylı, "Ben Kıbrıs’a gitsem, Metin Feyzioğlu’nun beni havalimanında karşılamasını kesinlikle istemem" diyerek dikkat çekti.