Yazar ve yönetmen Georgia Bernstein erotik gerilim türündeki ilk uzun metrajlı filmi Night Nurse'ün hazırlıklarını tamamladı. Deadline'ın haberine göre Türk oyuncu Cemre Paksoy ve Mimi Rogers filmin başrollerinde yer alacak. Cemre Paksoy BluTV dizisi Saklı'da ve Netflix'in Kuş Uçuşu dizilerinde oynamıştı. 

Prodüksiyonuna Ekim ayında başlanacak Night Nurse, bir hemşirenin bir dizi sapkın dolandırıcılık telefonuyla baştan çıkarıldığı uzak bir emeklilik topluluğunun kapılarının ardında geçiyor. Hastasının bu planların arkasındaki baştan çıkarıcı dolandırıcı olduğunu keşfettiğinde, masum bir flört aldatıcı bir şehvete dönüşür.

Uluslararasi Sahnede Sesini Duyuracak Yeni Ismimiz Cemre Paksoy 1719401255

CEMRE PAKSOY KİMDİR?

1994 yılında İstanbul’da doğan Cemre Paksoy, Tiyatroya liseyi okuduğu Robert Kolej’de başladı. Lise eğitimi boyunca okulun İngilizce tiyatro kulübünün oyunlarında yer aldı. Amerika’nın en iyi 10 üniversitesi ve en iyi 10 tiyatro ve film okulundan biri olan Northwestern Üniversite’sinde film bölümündeki eğitiminin yanı sıra oyunculuk ve senaryo yazarlığı üzerine de çalışmalarda bulundu. 

Üniversitede pek çok tiyatro ve kısa filmde rol aldığı gibi kendi yazdığı dört oyunu da kampüste ve Şikago’daki tiyatrolarda sergiledi. Son senesinde sınıf arkadaşı ve yaratıcı partneri Georgia Bernstein ile beraber yazdığı, kendisinin yönettiği aynı zamanda başrolünü de üstlendiği web dizisi ‘Snugglr’ Tribeca Film Festival’ine seçildi. 

Festivalde büyük beğeni toplayan dizinin pilot bölümünü çekmek için Conde Nast’tan para ödülü almalarının sonrasında ‘Snugglr’ın kısa filmi doğdu.

Kaynak: DEMET SAROVA