Ekranın en çok aranan yüzlerinden biri olan ve yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Demet Özdemir, en son Adım Farah dizisiyle izleyiciyle buluşmuştu. Yeni projeleri merakla beklenen oyuncu yayın dönemi öncesinde bol bol tatil yapıyor.

Ekran Resmi 2024 07 22 14.11.53

TARZINA BEĞENİ YAĞDI

Yaz başında "Nereye vize çıkarsa oraya gideceğim. Belki Amerika ve İngiltere olabilir. Bali'yi de görmek istiyorum" diyen Özdemir en son soluğu Amerika'da aldı. Demet Özdemir 'Hayalet Kasaba Colico'da kovboy oldu. Oyuncunun kovboy tarzına beğeni ve yorum yağdı.

Ekran Resmi 2024 07 22 14.12.00

AŞKLA İLGİLİ NELER DEDİ?

Öte yandan Özdemir, Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olmuş, aşka dair düşüncelerini paylaşan oyuncu; “Aşkı kimyaya bağlıyorum. Birini tanımak zorunda değilsin, tek saniyelik müthiş bir an. Tasarlayamazsın, tarif edemezsin, ama bunun enerjisel ve kimyasal bir şey aşk. Aşkın kalıcılığının olduğunu düşünmüyorum. Hazları yaşadıktan, söyledikten sonrasının tamamen gerçeklerimizle tanışıp sevgiye dönüştüğüne inananlardanım. Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Aşk bende çok kısa sürüyor.” sözleriyle dikkat çekmişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA