Dünyaca ünlü pop yıldızları Türkiye’de verecekleri konserler ile gündemdeyken Türk pop müziğinin yükselen yıldızı Mabel Matiz, yeni albümü Fatih’in New York Times Meydanı’ndaki tanıtımı ile konuşuluyor. 

Aguilera ve Williams’tan ilk Türkiye konserleri 

Pop müziğinin dünyaca ünlü iki yıldızı Christina Aguilera ve Robbie Williams özel konserler için Türkiye’de. Bodrum ve Antalya’da gerçekleşecek konserler 15 bin liradan başlayan bilet fiyatlarıyla gündemde. 

Christina Aguilera

 

Yedi Grammy Ödülü sahibi Amerikalı şarkıcı Christina Aguilera, Türkiye’deki ilk konserini, 8 Ağustos’ta Antalya Belek’te verecek. Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneği ile tanınan Amerikalı pop star Christina Aguilera, Regnum Carya’nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesi Pearl Event Area’da sahne alacak. 

Konser, daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur ve Anne Marie gibi dünya starlarını ağırlayan “Regnum Live in Concert” serisi kapsamında gerçekleşecek. Christina Aguilera’nın Beautiful, Genie In A Bottle gibi en ünlü şarkılarını seslendireceği konserin biletleri 15 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Robbie Williams

Tüm zamanların en popüler gruplarından biri olan 'TakeThat'den ayrılıp başarılı bir solo kariyere imza atan, ülkemizde de çok sevilen Robbie Williams da Bodrum’da sahne alacak. Sanatçı, Let Me Entertain You, Rock DJ, Kids, She's The One, Feel, Angels gibi hit şarkılarını 17 Ağustos gecesi Bodrum Lujo Hotel'de seslendirecek. 

25 yıllık solo kariyerine; dünya çapında 85 milyon albüm satışı, İngiltere'de zirveye ulaşan 13 albüm, 14 tekli, tam 18 Britaward, müzikaller, sanat, kitap, moda tv ve film alanlarında sayısız işbirliği sığdırmayı başaran Robbie Williams dünyanın en popüler yıldızlarından biri. Konserin avantajlı ilk dönem biletleri tükendi. İkinci avantajlı dönem bilet fiyatları da 17.600 lira.

Mabel-matiz

Mabel Matiz Times Meydanı’nı fethetti

Mabel Matiz beşinci solo albümü “Fatih”in, yayına girmesiyle beraber dünya çapında bir etkileşime imza attı.

Spotify, ünlü New York Times Meydanı’ndaki tanıtım alanlarında ilk defa Türkiye'den bir albüm tanıtımı olarak Mabel Matiz'in albümüne yer verdi.’

20 farklı prodüktörle kaydedilen, Kalben, Aşkın Nur Yengi, Melike Şahin gibi önemli kadın sanatçılarla düetlerin yeraldığı 25 şarkıdan oluşan albümün çıkış şarkısı 'Numaracı'nın klibi ise yüksek beğeni topluyor.