2 ay önce Dünya

Kuzey Kore'deki son yağmurlar binlerce evi ve geniş tarım arazilerini sular altında bıraktı. Devlet medyasının görüntüleri, felaketi ortaya koyuyordu. Mahsur kalan 5 binden fazla kişi, tahliye edildi.

2 ay önce Özel Haberler

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Mostafa Mohamed ile ilgili Alman ekibi Stuttgart bilgi topluyor. Bundesliga temsilcisinin önümüzdeki günlerde Nantes Kulübü'ne teklif yapabileceği öğrenildi.

2 ay önce Özel Haberler

Yıllardır bir hobiyle uğraşıyor olabilirsiniz. Ancak farklı bir ilgi alanı oluşturmak, beyninizi daha iyi çalıştırır. Hiçbir hobisi olmayan insanlar ise bir an önce kendilerine yeni ilgi alanları belirlemeli...

2 ay önce Dünya

Kimliği belirsiz kişiler, Pakistan'ın Afganistan sınırındaki bir BM kalkınma ajansında çalışan yerel personeli taşıyan kurşun geçirmez araca ateş açtı. Ancak polis kimsenin yaralanmadığını söyledi.

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza'dan Arda Güler açıklaması. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza, özel bir kanala röportaj verdi. Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile iletişim halinde olduğunu söyleyen Alex, Türkiye'de buluştuklarını açıkladı. Genç yıldıza övgüler yağdıran Alex, fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

2 ay önce Gündem

Orhan Burhan "Vatandaş odaklı ve güvenliği önceleyen bir yönetim anlayışını benimsiyoruz…" Avcılar Kaymakamı Orhan Burhan, yeni görevine başlarken yaptığı açıklamada, ilçeyi daha ileri bir noktaya taşımayı hedeflediğini ve asayiş ile güvenliğin öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

2 ay önce Özel Haberler

Ezan çiçeği Türkiye’nin farklı bölgelerinde kendine özgü güzelliğiyle bilinen, doğanın bize sunduğu en etkileyici bitkilerden biridir. Her gün aynı saatlerde açmasıyla tanınan bu eşsiz çiçek, adını da bu özelliğinden almıştır. Son zamanlarda popülerliği artan ve halk arasında ezan çiçeği olarak bilinen bu bitki, görenleri kendine hayran bırakıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Yaz aylarında artan sıcaklıklar, özellikle yüksek nem oranıyla birleştiğinde, güneş çarpması riskini önemli ölçüde artırıyor. Bu durum, vücut ısısının tehlikeli seviyelere yükselmesine ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Peki, güneş çarpmasının belirtileri nelerdir ve bu durumdan korunmak için neler yapılmalıdır?

2 ay önce Yaşam

TUİK’in yayımladığı nüfus projeksiyonuna göre; geçen yıl 42 milyon 734 bini erkek, 42 milyon 638 bin 306’sı kadın toplam 85 milyon 372 bin 377 kişi olarak sayılan Türkiye’de kadınlar 2026’da erkek nüfusunu geçecek.

2 ay önce Yaşam

Almanya’nın Paderborn kentinde Beylikdüzü ile Paderborn’u kardeş şehir  ilan eden protokolün ilk etabı imzalandı. İki ilçe arasında ticari, teknolojik kültürel ve sanatsal bağları kuvvetlendirecek iş birlikleri gerçekleştirilecek.