Arda Güler'e, Alez de Souza'dan özel sözler. Antalyaspor'un hocası olarak Türkiye'ye geri dönen Fenerbahçe'nin efsane 10 numarası Alex de Souza, Rafine TV'ye konuştu. Alex, Milli takım ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in yükselerek ilerleyeceğini söyledi. Türkiye'ye daha önce geldiği dönemde Arda Güler ile görüştünü ve fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Alex, Milli takımna büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Alex de Souza, Türkiye hakkında da özel açıklamalarda bulundu. 

İşte Alex'in Arda Güler sözleri:

- Ben aslında Arda Güler’i bu kadar tanınmadan önce, Arda Güler olmadan önceden tanıdım. Çünkü o dönemler ismi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştı ve insanlar birbirlerine yavaş yavaş söyleyeme başlamışlardı. Benim de o dönemde Türkiye’ye olan ziyaretlerimden birinde, kulüp yönetiminden de izin alarak kendisiyle bir görüşme yaptım. Kendisiyle fikir alışverişinde bulundum. Daha sonrasında da bu söylediğiniz Şampiyonlar Ligi final maçında, Manchester City maçıydı zannediyorum. O zaman da bir görüşme yaptık.

- Kendisiyle fikir alışverişinde bulundum. Kendisine iyi dileklerde bulundum. Ve şu anda iyi bir çıkış yaptı. Real Madrid’de oynuyor. Türkiye Milli Takımı'nın çok önemli bir futbolcusu. Kendisinin çok önemli bir kariyere sahip olacağını öngörüyorum. Büyük başarılarla ilerleyecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ