Avcılar Kaymakamı Orhan Burhan, 30 Temmuz 2024 tarihinde görevine başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, Avcılar'ı daha ileri bir noktaya taşımak için yoğun bir çaba göstereceklerini vurguladı. Burhan, meslek yaşamı boyunca asayiş ve güvenliğin iyi olmadığı yerlerde huzurlu bir yaşamın mümkün olmadığı kanaatini taşıdığını ifade etti. 

ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK

 "Öncelikle hedefimiz asayiş ve güvenliğin sağlanması olacak. Çünkü asayiş ve güvenliğin iyi olmadığı ya da insanların kendini güvende hissetmediği yerde huzurlu bir yaşam ve başarılı bir kent yaşamının mümkün olmadığı kanaati bende tüm meslek yaşamı boyunca olmuştur" diyen Orhan Burhan, bu nedenle güvenlik konusunun öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.

VATANDAŞ ODAKLI YÖNETİM

Burhan, Avcılar'da milli eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetlerinde de önemli iyileştirmeler yapmayı planladıklarını söyledi. "Vatandaş odaklı, vatandaşımızı önceleyen bir yönetim anlayışımız var. Mesai mefhumu gözetmeksizin tüm vatandaşımızı eşit kabul ederek, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi olduğu gibi kabul ederek hizmet etmeye Avcıları bir üst noktaya taşıma çabamız, öncelikli çabamız olacak" diye ekledi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kaymakam Orhan Burhan, tüm vatandaşlara selam ve sevgilerini göndererek, "Kapımız herkese her zaman açık ve vatandaşımızın bunu bilmesini istiyoruz. Teşekkür ederim, sağ olun" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR