2 ay önce Dünya

İskelede martının başını koparan New Jerseyli adam internette öfkeye yol açtı... Savunmasına göre; hayvanın kızının elindeki patates kızartmasını almasına sinirlenmiş! Franklin Zeigler adındaki kişi, 3. derece hayvan zulmüyle suçlandı.

2 ay önce Ekonomi

Altına yatırım yapanlar dikkat. ABD Başkan adayı Donald Trump'tan gündeme bomba gibi düşen açıklama. Trump, altının kripto para birimi Bitcoin karşısında değer kaybedeceğini söyledi. ABD'nin kriptoyu kucaklayacağını açıklayan Donald Trump, Çin'e gönderme yaptı. Trump yaptığı açıklamada, 'Bitcoin’in bir gün altını geçeceğine inanıyorum. Biz kriptoyu kucaklamazsak, Çin yapacak ve biz bunu istemiyoruz. En başarılı biz olmalıyız! Bitcoin'i Ay'a da götüreceğiz' dedi.

2 ay önce Spor

İngiliz ekibi Chelsea, Boca Juniors’ın 19 yaşındaki stoperi Aaron Anselmino'yu kadrosuna kattı. Maviler, Arjantin ekibine 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncu zaten daha önce Chelsea'yle anlaşmıştı.

2 ay önce Dünya

FLAŞ HABER: 11 yaşındaki Virginialı bir çocuk, Florida'daki okullara ve diğer yerlere bombalı veya silahlı saldırı tehdidinde bulundu. Yetkililer, çocuğun 29 ağır suç ve 14 hafif suçla karşı karşıya olduğunu söyledi.

2 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaşan kanun teklifiyle sendikalı memurlarımız Toplu Sözleşme İkramiyesi olarak 641,81 TL ikramiye alacak ve tüm sendikalı memurlarımızın bu ikramiyeyi almaları sağlanacak” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Dünya

Kaliforniya'da bir eğitim yetkilisi 16 milyon dolardan fazla parayı zimmete geçirdi. Parayı mini buzdolabına sakladı. 53 yaşındaki Jorge Armando Contreras, 70 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2 ay önce Özel Haberler

Sıcakların rekor kırdığı yaz mevsiminde denizlerde bu yıl da can kayıpları yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin plajda görevli cankurtaranları İstanbul’daki 51 plajda 3 bin 652 vakaya müdahale etti.

2 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden flaş yağış açıklaması. Vatandaşların tedbirli olması yönünde ciddi uyarı yapıldı. Doğu Karadeniz'de sel, heyelan, ulaşımda aksama ve su baskını için dikkatli olunmalı. Yurtta sağanak yağışların etkisini artırması bekleniyor. Hangi şehirlerde yağış var? İşte bölge bölge hava durumu ve detaylar...

2 ay önce Yaşam

Dürtüsellik, çocuklar arasında yaygın bir sorun olarak öne çıkıyor ve aileler için ciddi endişe kaynağı olabiliyor. Peki, çocuklarda dürtüselliği azaltmanın yolları nelerdir?

2 ay önce Gündem

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çalık, basının daha iyi şartlarda çalışabilmesi için belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.