New Jersey'deki bir iskelede martının kafasını kopardığı iddia edilen bir adam, saldırının şiddeti nedeniyle tedirginlik yarattı. Kuzey Wildwood Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Franklin Zeigler'in, Morey's İskelesi'nde yaşanan olayının ardından üçüncü derece hayvan zulmüyle suçlandığı belirtildi.

WPVI-TV'nin mahkeme belgelerine dayandırdığı habere göre; Zeigler'in, kızının elinden patates kızartmasını alan kuşu öldürdüğü iddia edildi. Sosyal medyada ise Zeigler'e yoğun tepki gösterilmesiyle birlikte olay kısa sürede yayıldı.

DANIŞMANLIK ALMALI

Tutuklanmasına rağmen, yaklaşık 45.000 imzanın bulunduğu bir dilekçede, Zeigler'in aynı zamanda ruh sağlığı danışmanlığı alması ve asla bir hayvana sahip olmasına izin verilmemesi talep ediliyor.

ÖFKELİ BİR KARAKTER

Polis, Zeigler'in başka bir soruşturmada memurlara öfkeli davrandığını ve bunun sonucunda kamu düzenini bozma ve tutuklanmaya direnme suçlarından gözaltına alındığını belirtti. Daha sonra yapılan takip soruşturmasına hayvan zulmü suçlamalarının da eklendiğini söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ