2 ay önce Özel Haberler

Dünya genelinde birçok insan, deliksiz uyku ve horlamamak için ağızlarını bantlıyor. Bu uygulama sosyal medyada trend yaratırken, uzmanlar ciddi sıkıntı riskleri sebebiyle insanları uyarıyor.

2 ay önce Yaşam

Cockapoo cinsi bir köpek, sahibinin öğrettiği toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemlerini yaparak sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sevimli köpek, zekası ve yetenekleriyle izleyenleri şaşırtmayı başardı.

2 ay önce Sağlık

Kalbiniz size 20, kimliğiniz ise 50 yaşında olduğunuzu mu söylüyor? Merak etmeyin, birçok insan sizinle aynı durumda ve bu kötü bir şey değil. Daha genç hissetmenin de çeşitli yolları bulunuyor.

2 ay önce Özel Haberler

Genellikle balıklarda bulunan Omega-3, sağlığınız için son derece önemlidir. Çünkü vücudunuz, Omega-3 üretemez. Bu da onları mutlaka yemeklerimize eklememiz gerektiğini gösteriyor.

2 ay önce Ekonomi

Yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olan güneş gözlüğünde Türklerin gözdesi İtalyan ürünleri oldu. Türkiye son yıllarda ithal güneş gözlüğü tercihini İtalyan ürünlerinden yana kullanırken, bu ülkeden 2022'den bu yana satın alınan toplam ürün sayısı 6 milyon 734 bin 870 adet olarak kayıtlara geçti.

2 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Akdeniz Girit Adası'nda 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 7.8 kilometre olarak açıkladı.

2 ay önce Keşfet

Bilim dünyasında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sheffield Üniversitesi'nden araştırmacılar, milyonlarca erkeğe umut olabilecek bir keşfe imza attı. Bilim insanları, saç büyümesini teşvik eden doğal bir şeker keşfetti. Yapılan deneylerde, bu doğal şekerin farelerde sağlıklı saç uzamasını desteklediği gözlemlendi. Bu buluş, saç dökülmesi sorunuyla mücadele edenler için yeni bir umut ışığı olabilir.

2 ay önce Özel Haberler

ABD'deki kızamık vakaları geçen yılın toplamını şimdiden 3'e katladı. Üstelik 2025'e girmek için önümüzde 5 ay daha bulunuyor. Bu süre içinde rakamların daha da artmasından korkuluyor.

2 ay önce Dünya

Göz kamaştırıcı havuzlarla dolu Brezilya'nın kum tepeleri, UNESCO Dünya Mirası listesine girdi. Brezilya'nın kuzeydoğusunda doğal havuzlarıyla bilinen Lencois Maranhenses Milli Parkı, UNESCO tarafından Dünya Mirası alanı olarak ilan edildi.

2 ay önce Dünya

Uganda'daki yolsuzluk ve insan hakları ihlalleri iddiaları sonrasında halk protesto eylemleri yaptı. Sadece bu hafta 90 kişi tutuklandı. Bir aktivistin avukatı, müvekkilinin gözaltındayken cinsel saldırıya uğradığını söyledi.