2 ay önce Özel Haberler

Karpuz, yaz dönemlerinin vazgeçilmezleri arasında bulunur. Bu meyvenin inanılmaz faydaları bulunuyor. Eğer onunla ilgili kişisel bir sağlık sorununuz yoksa, sıklıkla tüketmeniz faydalı olacaktır.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’nin açtığı Kent Lokantaları’nda 4 çeşit yemek ile ekmek ve su, 40 TL yerine 35 TL’den satılacak. Bu 5 liralık indirimden İstanbulkart sahipleri yararlanacak. Uygulama bugünden itibaren başladı

2 ay önce Özel Haberler

Hamilelikte cilt değişiklikleri yaygın olarak görülür. Yüzde melazma (yanaklar, burun ve alın çevresinde oluşan kahverengi lekeler) ve akne görülebiliyor. Bu duruma karşı atılması gereken adımlar bulunuyor.

2 ay önce Dünya

NBA'in eski oyuncularından Penny Hardaway; Bruce Willis, Demi Moore ve birçok Hollywood yıldızının, Shaquille O'Neal'ı Orlando'dan kopararak Lakers'a çektiğini iddia etti. Onun ayrılığını hala unutamıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Sosyal medyada yaptığı video paylaşımlarıyla kadın ve erkek ilişkisini irdeleyen Psikolog Buse Aydın, “Erkek ne ister?” Başlığıyla yaptığı son paylaşım yeni bir tartışmayı da beraberide getirdi. Psikolog Aydın, erkeklerin istediğini 5 ana başlıkta topladı.

2 ay önce Dünya

John Wick ve Matrix gibi dev yapımların yıldızı Keanu Reeves, "Artık 59 yaşındayım. Bu yüzden sürekli ölümü düşünüyorum. Aslında bu kötü bir şey değil. Sahip olduklarımızın kıymetini daha iyi anlayabiliriz" dedi.

2 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü Fransız aktris ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot, Türkiye'deki sokak köpeklerinin katledilmesine yönelik kanun teklifinin geri çekilmesi için Erdoğan'a mektup yazdı.

2 ay önce Dünya

Hindistan'ın kırsal bir bölgesinde yaşanan nadir bir doğum olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı. 38 yaşındaki Rama Devi, doğum sancıları başladıktan sonra acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak hastane personeli ve köylüler, bebeğin doğumuyla büyük bir şok yaşadı.

2 ay önce Dünya

Paris'te düzenlenecek Yaz Olimpiyatları yaklaşırken sporcular konaklama yerlerine yerleşiyor. Olimpiyat Köyü'ndeki ilk izlenimlerini aktaran atletler, bazılarının "cinsellik karşıtı" diye adlandırdığı, yüzde yüz geri dönüştürülebilen yatakları inceledi.

2 ay önce Keşfet

Üç yıl sonra ikinci kez Aziz Yıldırım’ı mağlup ederek Fenerbahçe'ye başkan olan Ali Koç'la ilgili iddialar sosyal medyada dikkat çekti. X platformundan paylaşımlar yapan bir kullanı Koç'un diğer evrenlerde Türkiye'nin başındaki lider olduğu ve burada da isterse 6 yıllık bir gecikmeyle yeni Atatürk bile olabileceği iddialarıyla herkesi şaşırttı.