İlk olarak 2018 yılında Aziz Yıldırım’ı mağlup ederek göreve gelen Koç, geçen aylarda üç yıl sonra ikinci kez başkan seçilmişti. Bir sosyal medya kullanıcısının Ali Koç hakkında paylaşımları görenleri şaşkına çevirdi. 

Ali Koç1....

'HEPİNİZ FENERBAHÇELİ OLSUN'

50 bine yakın takipçisi olan kullanıcı Ali Koç'un diğer evrenlerde lider olduğunu gördüğünü iddia etti ve 'Ali Koç'un diğer tüm evrenlerde yeni lider olma süreçlerini izledim gördüm.. Burda çok geç kaldı ve hatta belki de hiç olmayacak. Umarım kendisiyle konuşmama imkan tanınır ve durumu detaylıca anlatabilirim... Fenerbahçe 6 sene evvel Türkiyede bir yeniliğe sebep oldu. Ama bu bu evrende mümkün kılınmadı... Hepiniz Fenerbahçeli olun... Bunu size zamanla anlatacağım her birinize ayrı ayrı...' dedi. 

1920X1080 Cmsv2 F7871B67 87B0 5Dac B467 312A4E3094D2 8489594-1

'BU EVRENDE 6 SENE ZAMAN KAYBETTİ'

'6 sene evvel Fenerbahçe şampiyon olsaydı bambaşka bir ülkede olacaktık' diyen kullanıcı ayrıca '6 sene evvel Türkiye bambaşka bir iklime gidecekti ama Ali Koç, Aykut Kocaman ile çalışmayı; ergenoviç taraflar tepkisi sebebiyle reddetti. Ve Phililp Cocu ile anlaştı.. Bu evrende... 6 sene zamanı kaybetti.. Gene kaybedebilir...' ifadelerini kullandı. 

'ATATÜRK OLABİLİR'

Bu evrene başarılı evren nasıl çekilir? diye soran iddianın sahibi şöyle devam etti; 'Çok rahat... Ali Koç; 6 senelik kayba rağmen yine de her tür imkan ve ihtimal var... Yaparsa ülkeyi yönetir yeni Atatürk olur.. Yapamazsa başka Atatürk çıkar elbet...'

Kaynak: DEMET SAROVA