3 ay önce Dünya

Yetkililer, ABD Illinois'li bir kadının 911'i aradıktan sonra evine gelen polis memuru tarafından öldürüldüğünü belirtti. Memur şu anda cinayetle suçlanıyor. İnanılmaz ama eylem, kadının elindeki tencere sebebiyle gerçekleşmiş!

3 ay önce Özel Haberler

Jake Paul, Florida'da Mike Perry'yi 6 raunt sonunda muhteşem bir nakavtla yenerek boks ringine geri döndü ve şimdi gözünü Mike Tyson'la oynayacağı maça çevirdi.

3 ay önce Dünya

ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un, saldırıdan önce internette son olarak cinsel içerikli film aradığı tespit edildi.

3 ay önce Dünya

Güney Afrika polisi bir çiftlikte milyonlarca dolarlık metamfetamin laboratuvarı keşfetti. İkisi Meksikalı olmak üzere toplam 4 kişi tutuklandı. Olayla ilgili daha fazla kişinin hapse atılması bekleniyor.

3 ay önce Dünya

Uzmanlar, güneş altındaki arabaların daha az bilinen tehlikeleri arasında araçlarda unutulan eşyaların da bulunduğunu söylüyor. Yani sadece çocukları ve evcil hayvanlarınızı otomobilde bırakmak riskli değil.

3 ay önce Özel Haberler

Dün akşam gittiği restoranda düşerek başını çarpan Güneri Cıvaoğlu acil olarak hastaneye kaldırıldı. beyninin iki noktasında ödem oluşan ve ince bir kanama tespit edilen Cıvaoğlu yoğun bakıma alındı. Cıvaoğlu’nun son durumu hakkında açıklama geldi.

3 ay önce Dünya

İspanya'da Emniyet güçleri, "VioGen" adlı bir algoritma kullanıyor. Ancak sistem her zaman işe yaramıyor. Lobna Hemid'in kocası tarafından katledilmesi de bu acı örneklerden biriydi...

3 ay önce Keşfet

EURO 2024, Copa Amerika derken dünya yavaş yavaş Paris’te yapılacak Olimpiyat Oyunları’nın havasına girmeye başladı. 26 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 11 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek Paris 2024 için bir çok yıldız adayı var. Bunların başında da pistlerdeki başarısı kadar güzelliğiyle de dillere destan olan Alica Ѕchmidt geliyor.

3 ay önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, emeklilik sistemi ve yaşının değişeceği iddialarıyla ilgili konuştu ve 'Grup başkanımız ne açıkladıysa gündemimizde o konular var, gerisi söylentiden ibaret.' ifadelerini kullandı.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Avcılar sahilinde kan donduran bir olay yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden aralarında çıkan bir tartışma sonucunda taraflardan biri bıçaklanarak hayatını kaybetti. Kavga esnasında silah çeken şahıs, silahı ateş almayınca göğsünden bıçaklanarak denize atıldı.