Tam adı Alica Megan Schmidt, 25 yaşında, 1.75 boyunda ve 55 kg ağırlığında.

4X100 Alman takımının vazgeçilmez atleti. Alica’yı diğer atletlerden farkı kılan en büyük özelliği dillere destan güzelliği. Öyle ki Alica koşmaya başladığında hayranlarının nefesi kesiliyor…

Alica10

Bu nedenle sosyal medyayı da çok iyi kullanıyor. Yalnızca Instagram’da 5.1 milyon takipçisi var ve en büyük hedefi Paris 2024’te altın madalya almak.

"ARKAMI KOLLAYAN AİLEME TEŞEKKÜRLER"

Bu nedenle Almanya Olimpiyat Milli Takımı’na seçilmesini şu sözlerle duyurdu:

Alicia3-1

“Olimpiyatlara gidiyorum! 😭😍❤️ 🔥 🥺🔥

En büyük hayalim gerçek oldu!
Sadece bir ay içinde Paris'te olacağım, ömür boyu sürecek anılar biriktireceğim. Bu düşünce yıllardır her gün motivasyonum oldu, hedeflerimden asla vazgeçmemenin ve çalışmanın neden önemli olduğunu hatırlattı.

Alicia


Hayallerin ne kadar büyük olursa olsun, kendini adamış olursan ve kendine inanırsan, güzel şeyler çıkar karşına.

Alicia5


Her zaman arkamı kollayan ve ne olursa olsun beni destekleyen aileme çok teşekkür ederim, onsuz şu anda bulunduğum yerde olamazdım. Antrenörüm Sven Buggel antrenmanda beyin olduğu için, ağırlık odasında sınırlarımı zorladığı için. Bu yolculuğu çok daha eğlenceli hale getirdikleri için ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim!! Beni sağlıklı tutan sağlık ekibim ve tabii ki tüm sponsorlarıma bana inanan ve bir sporcu olarak yolculuğumu destekleyen çok teşekkür ederim. Tüm kalbimle teşekkür ederim ❤️”

Atlet1-1

TikTok’ta da 3 milyonu aşkın takipçisi olan Alica Megan Schmidt dünya çapında ün kazanmasını etkileyici görünümü, moda tarzı ve atletik yetenekleri ile elde etti.

Atlet3-1

Ünlü ekonomi dergisi FORBES 2022 yılında, “Dünyanın en başarılı 30 yaş altı insanları” listesinde ünlü Alman atlete de yer vermişti.

Muhabir: LİLA OKYANUS