3 ay önce Özel Haberler

Geceleri yemek tüketiminden kaçınmamız önerilir. Ancak buna dayanmak bir hayli zor. Uzmanlara göre; iyi bir alternatif var. Süzme peynir, meyve ve biraz da kuruyemiş, bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilir.

3 ay önce Özel Haberler

ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nin yeni araştırması tehlikeyi gözler önüne serdi. Steril olarak işaretlenmiş olanlar da dahil olmak üzere, dövme ve kalıcı makyaj mürekkeplerinin bulunduğu kapalı şişelerde milyonlarca potansiyel tehlikeli bakteri bulundu.

3 ay önce Özel Haberler

Kilo vermenin temel formülü çok basit. Ortaya çıkan ve denenen çok sayıda diyet programlarının başarılı olmaması, artık araştırmacıları daha pratik ve uygulanabilir yöntemler ve çözümler bulmaya yöneltiyor. Daha fazla su tüketimi, daha fazla yürüyüş ve daha fazla protein alımı, kilo vermede temel olarak gösteriliyor. Bu basit eylemlerin hepsi aslında bilimsel verilere dayanıyor. Uygulanmaları da son derece basit...

3 ay önce Özel Haberler

Havuza giriyorsanız önce duş alın. Su yutmamaya çalışın. Ayrıca ishal sıkıntısı yaşadıysanız, hastalıktan sonraki 15 gün içinde suya girmemeniz gerekiyor. Açık yaralarınız da varsa havuzdan uzak kalın.

3 ay önce Dünya

Rolls-Royce'un eski tasarım şefi Ian Cameron, Almanya'nın Bavyera bölgesindeki evinde ölü bulundu. Otomotiv endüstrisinde epey bir miras bıraktı. Neden öldürüldüğüne dair ise pek çok soru işareti bulunuyor. Polisler cinayetin hırsızlık sebebiyle işlendiğini düşünüyor.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Lille, West Ham United'ın Faslı stoperi Nayef Aguerd için devreye girdi. Oyuncunun bonservisi çok yüksek olduğu için Lille kiralama teklifinde bulunacak. İngiliz temsilcisi de buna sıcak bakıyor.

3 ay önce Özel Haberler

Bournemouth'un ABD'li oyuncusu Tyler Adams, sırtında yaşadığı problemler sebebiyle sezon başında forma giyemeyecek. Kasım ayı sonuna kadar da tam olarak hazır hale gelmesi beklenmiyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester United, gösterilen yoğun ilgiye rağmen Mason Mount'u kesinlikle satmayacak. Futbolcunun da kulüpte mutlu olduğu kaydedildi. Bu sebeple ayrılıkla ilgili tüm kapılar kapatıldı.

3 ay önce Ekonomi

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar kurunun yıl sonuna kadar 42 TL'ye ulaşabileceğini öngörüyor. Merkez Bankası’nın rezervlerini güçlendirmesi ve swap hariç net rezervlerin son 4,5 yılın zirvesine ulaşması, dolar kurunun sınırlı bir yükseliş gösterdiği bu dönemde dikkat çekiyor.

3 ay önce Dünya

6 Ocak 2021'de Trump destekçilerinin kongre binasını basması sonrasında cezalar devam ediyor. Ayaklanma sırasında Nazi selamı vermekle suçlanan aktif Deniz Piyadesi Dykes, polis memurlarına saldırdığı gerekçesiyle yaklaşık beş yıl hapis cezasına çarptırıldı.