Lig bitti ama Fenerbahçe’de hareketlilik bitmedi. Sebebi ise camianın büyüklüğü ve sürekli dinamiklerinin değişmesi. Kongre olduğunu biliyorum tabiki. Fakat unutmayın 1 hafta evvel Galatasaray kongresi vardı. Hiç gündem oldu mu?

Seçim yarışında Aziz Yıldırım’ın varlığı her türlü Fenerbahçe’ye yarıyor. TFF’yi adaysız girilmesin diye eleştiren Fenerbahçe’nin tek adamla seçime girmesi fikir ve zikire uymazdı.

Nitekim 2 adaylı seçimin ilk meyvesi Jose Mourinho oldu. 

Aziz Yıldırım’ın anlaştım siz de anlaşın imzayı atın ben kazanırsam ben, siz kazanırsanız siz çalışın çıkışının karşılığı oldu. Ali Koç’da temas kurup Portekizli hocayla anlaştı. 

Bunu transfer çalımı attık diye sunarlarsa eksi yazar onu belirteyim. Çünkü hali hazırda imza yetkisi olan Fenerbahçe yönetimi Ali Koç ve ekibi.

Diğer taraftan bu denli büyük bir hoca ile anlaşılması sonrası seçilecek başkanın transferleri o denli güçlü ve faydalı olur.

Mesela artık şu da kesinleşti, Stadyum ile ilgili geliştirmeler yapılacak. Aziz Yıldırım’ın vaadlerinden biri de buydu. Ali Koç’ta stadyum için büyütme, akustik ve ses iyileştirmeleri yapacağını açıkladı.

Son olarak Ali Koç’un Maltepe arazisine tesisleri taşıma projesi de önemli ve değerli. Bu hamle de önemli seçim vaadlerinden.

Kazananı kim olur bilemiyorum ama şu anda Fenerbahçe’nin bu yarışta kazançlı çıkıyor olduğunu söyleyebilirim. Zaten muhalefetin olmadığı süreçlerde Fenerbahçe başarısızlığı kanıksadı. Artık o başarısızlık olmayacaktır.