Ekranların sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert," bugün 17. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına
toplayacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı’da bulacak.

Programın sezonu açmasıyla birlikte izleyiciden Anlı'nın 21 Ağustos'tan beri Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıp olan Narin Güran olayını araştırması için sayısız mesaj geldi.

Narin Guran Bulundu Mu Narin Guran Son Dakika Narin Guran Nerede Narin Guran Son Durum Nedir 1Jz0

MÜGE ANLI AÇIKLAMA YAPTI

Müge Anlı, Narin Güran'ın durumu hakkında programda yer verip vermeyeceği konusunda merak uyandıran bir açıklama yaptı atv'de Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve "Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA