Haftalardır gündemden düşmeyen, 8 yaşındaki Narin Güran'ın, 21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolmasının ardından aile Didem Arslan Yılmaz'ın programına konuk olmuş ve kızlarının kaybının araştırılması için yardım istemişti.  Kısa süre sonra Narn Güran soruşturmasına dair yayın yasağı gelse de bazı yayıncılar Narin'in kaybını işlemeye devam etmişti.  

SERT SÖZLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Kaybının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan küçük kız tüm Türkiye'yi yasa boğarken, yıllardır atv ekranında izleyiciyle buluşan ve sayısız olayı çözüme kavuşturan  Müge Anlı'nın olayı araştırması beklenitken. Anlı açıklama yaparak yayın yasağı sebebiyle bunun mümkün olmadığını belirtmişti. Ünlü isim bugünkü programında Narin'le ilgili konuştu ve sert sözleriyle dikkat çekti.

'BENİM ADIMI BU İŞLERE KARIŞTIRMAYIN'

'Narin ile ilgili yayın yapanlar için 'Müge Anlı yayıncılığı' diyenleri esefle kınıyorum' diyen Anlı; 'Ben öyle günlerce, haftalarca aynı şeyi işlemem. Ben haberimi yaparım, sonrası zaten adli süreçtir. Benim adımı bu işlere kimse karıştırmasın. Narin'i ben özellikle işlemedim. Ben başladığımda zaten yasak vardı. Sonra da soruşturma başladı.' ifadelerini kullandı. 

'BENİM LAFIM ONLARA DEĞİL'

Sık sık Didem Arslan'la karşı karşıya getirilmeye çalışılan Anlı ayrıca 'Beni hiçbir programcı arkadaşımla karşı karşıya getirmeyin. Benim lafım onlara değil, lafımın nereye gittiğini anlayan anladı. Benim için böyle şeyler söylemeyin. Müge Anlı tuttuğunu koparıyor, deyin..." dedi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY