Galatasaray’ın ve A Milli Futbol Takımı’nın yıldızı Barış Alper Yılmaz için transferde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon ve bu sezon Süper Lig’e damga vurmayı başaran Barış Alper Yılmaz’ın uzun süredir takımdan ayrılması gündemdeydi. 24 yaşındaki başarılı oyuncu, Ada’ya transfer olmaya hazırlanıyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ, FERDİ KADIOĞLU’NUN REKORUNU KIRIYOR

Yeni sezona da fırtına gibi başlayan Galatasaray’da takımın en golcü ismi konumunda yer alan Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir karar aldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Liverpool, Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna katmak için Galatasaray ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya vardı. Haberin detaylarında, Merseyside ekibinin bu transfer için kasasından net 32 milyon euro bonservis bedeli çıkacağı ve Barış Alper Yılmaz ile ocak ayında 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisine yer verildi.

REKORUN YENİ SAHİBİ OLACAK

Barış Alper Yılmaz’ın transferi İngiliz basınında iddia edilen rakam üzerinden gerçekleşirse milli oyuncu, kısa bir süre önce Brighton’a 30 milyon euro karşılığında transfer olarak Süper Lig’de bonservisine en çok bedel ödenen Türk oyuncu olma rekorunu ele geçirmişti. Bu rekor daha önce Beşiktaş’tan Everton’a 22.5 milyon euro karşılığında transfer olan Cenk Tosun’a aitti.

Editör: Bedirhan Altundağ