Uzun süredir siyasetle ilgilenen Mehmet Aslan, Ayça Ayşin Turan'la yaşadığı aşkla gündeme gelmiş, geçen aylarda da umreye gidip sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Daha önce İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev Mehmet Aslan, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun kararıyla Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na atandı.

Mehmet Aslan Kimdir Aslen Nerelidir Yasi Kac 1484644169 0465

HASAN TOKTAŞ DUYURDU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, X hesabı üzerinden paylaşım yaparak 'Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun tensipleriyle İYİ Parti Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Aslan kardeşimi tebrik eder başarılar dilerim. Hak Teala zor işimizi kolay kılsın.' ifadelerne yer verdi. 

658 D B A4 C 5118 4 A2 B 9613 F3 A B9 B E D11 B0-1

NE OLMUŞTU?

Ayça Ayşin Turan en son dizi partneri Alp Navruz ile aşk yaşamış ancak ikili bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından geçen yaz Galatasaray maçında Mehmet Aslan'la sarılırken görüntülenmişti. 

Uzun süredir siyasetle ilgilenen Mehmet Aslan ile  Ayça Ayşin Turan başta ilişkiyi reddetmiş; Mehmet Aslan maçta öptüğü oyuncu için "Maçta gol olduğu esnada herkes birbirine sarılır, öper, tebrik eder ve kutlar. Farklı anlamlar çıkarmak doğru değil" açıklamasında bulunmuştu. 

Ekran Resmi 2024 04 07 09.46.21

Ancak sonrasında sık sık birlikte görüntülenen çift ilişkilerini kabul etmek durumunda kaldı. Şu sıralar Sevmek Zamanı filmiyle gündemde olan Ayça Ayşin Turan'a sevgilisi sorulduğunda  Turan “Aşk güzel şey” yanıtını vermekle yetinmişti. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY