Milli oyuncak haline gelmiş bir takım izliyoruz. İpler kimin elinde belli değil. Kukla kim biliyoruz tabiki. Maç içinde taraftarın Arda Güler diye bağırması Montella istifa demekle eşdeğer bence.

Montella’nın çıkardığı kadro vicdansızlık. 

Türk milletine ihanet denebilir hatta. 

Öfkemi mazur görün. 2 bin kilometre gelip, karaborsadan biletler alıp bu rezaleti seyreden herkes öfkelenir.Arda Güler’i dışarda bırakmak ve hiç sıkılmadan “koruyorum” diyen Montella kaç maçtır forvetsiz oynatıyor bizi? Kenarda duran 3 forvet oyuncusunu neden oyuna almıyor ve oynatmıyor peki?

Cenk, Semih, Bertuğ niye kadroda?

Sorulan soruya Samet sakatlanınca fırsat kalmadı diye cevap verdi Montella. Kadroyu onun yapmadığına yemin edebilirim ama ıspat edemem diyeyim.

İlk maçın ilk yarısında çok kötüydü Samet ve Abdülkerim savunması, ikinci yarı ise Samet 2/3 top kesip son anda kafasına çarpan topla kahraman olmuştu!

Yazıp uyarmıştım, Samet pozisyon hatası yapıyor diye. Tabi biz kimiz ki! Montella ve Altın’dan ilgililer top’u kimin oynayacağını daha iyi biliyorlar.

Gürcistan’a o kadar zorlanan orta sahayı yine sahaya sürmek, maçın iyileri olan Arda ve Mert’i kenara almak açıklanabilir bir şey değil. Nasıl açıklayacaklar bilmiyorum.

Yunus Akgün’ün süre alması aynı Samet’in süre alması gibi. Şaka sanıyorsunuz ama gerçek.Merih Demiral oyuna girdikten sonra gayet etkili ve hırslı oynadı girdikten sonra.

Samet - Abdülkerim ve Zeki girdikleri 28 ikili mücadeleden 4 tanesini kazanarak rüştlerini ıspat ettiler! Mert Müldür sakat değilse hak nasıl yenir izlediniz.

Arda Güler ise Vinicius, Rodrigo ile ilk 11 mücadelesi verirken emin olun rahattır. Hakettiğinde oynayacağını biliyordur. Fakat burdaki LOBİ’yi yenmesi imkansız. Championship oyuncusu YEDEK Yunus Akgün’ü kesmek Vinicius ve Rodrygo’yu kesmekten daha zor. Türkiye gerçeği ile yüzleş Arda kardeşim.

Gürcistan’a da ortada üstünlük kuramayan Çalhanoğlu ve Kaan ikilisi bu maçta 6 kez orta tarafı tutamayıp rakibi arkaya kolay geçirdi.

Nerden tutsan elinde kalıyor.

Kadroyu kimin kurduğu, TFF başkanını kimin seçtiği, o başkanın neden istifa etmediği belli değil. Kalkmış sonuç istiyoruz.

İstemeyin efendim.

Şimdi Çekya’dan 1 puan alıp guruptan çıkar yeni bir KOL SAATİ hediye edersiniz. O da olmadı en iyi 4 üçüncüden biri olur çıkar her topçuları pirime boğarsınız her şey unutulur. 

Karaborsaya düşen biletlerin hesabını kim soracak bilmiyorum. Fakat buraya kendi cebinden harcayıp gelenlerin sizlere yazıp hesap sormasını çok görmeyin.

Rezalet bir maç oynayıp 3. maça geçiyoruz. 

Bu akşam eleştiriler sonrası Çekta maçında torpilliler olmaz, forvette ise Cenk(Bertuğ) oynar biraz rahatlarız. Kadroyu kim yapar kestiremiyorum, ama yeni TFF eğer Montella ile çalışırsa ömrü uzun olmaz uyandırayım.

Aykut Kocaman boştayken gidipte Montella getirmek aynı lobinin işi, hatta ve hatta Sergen Yalçın, İlhan Palut dururken Montella getirmek ülkeyi küçümsemek.

Maçın Üçlüsü

Arda Güler - Ferdi Kadıoğlu - Orkun