Keşfet

İbrahim Tatlıses, arkadaşlarının ölümüne sevindi: 'Bana kötülük etmişlerdi, bayramı göremediler'

İbrahim Tatlıses, Kurban Bayramı'nın ilk günü yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Instagram hesabından arkadaşlarıyla birlikte olduğu eski bir fotoğraf yayınlayan ünlü isim, arkadaşları için ettiği sözler sebebiyle tepki çekti.

Abone Ol

İbrahim Tatlıses, Kurban Bayramı'nın ilk günü yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Instagram hesabından arkadaşlarıyla birlikte olduğu eski bir fotoğraf yayınlayan ünlü isim; paylaşımına "Bu gördüğünüz üç arkadaş arkamdaki menajerim Hasan Bora, sol tarafımdaki çocukluk arkadaşım Hasan Çelik ve sağ tarafımdaki Hasan Nabi... Üçü de Hasan, bana kötülük etmişlerdi. Bu bayramı göremediler, Allah taksiratlarını affetsin" notunu düştü.

Paylaşımına "Ben Ne İnsanlar Gördüm" şarkısını ekleyen Tatlıses'in bu sözleri tepki çekti. Sosyal medyada arkadaşlarının ölümününe sevinen ünlü isim için çok sayıda yorum yapıldı ve eleştirildi.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }