Ekranın en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 13 Eylül Cuma akşamı 19. sezona "Merhaba" dedi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi isimler göz dolduran dizi ilk bölümüüyle de büyük dikkat çekti. 

Sedat Peker 3

Arka Sokaklar 681'inci bölümünde Sedat Peker detayı gözden kaçmadı. Geçen yıllarda eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere devlet içerisindeki çok sayıda kirli işleri anlattığı videolarl gündemi belirleyen ve hakkında organize suç örgütü liderliğinden arama kararı çıkarılan Sedat Peker’e, birebir aynısı bir karakter olan Tevfik Moralı ile gönderme yapıldı.

G Xb71Rc X0 A Ad Tk L

Dizide tutuklu olan Rıza Soylu, başkomiser Hüsnü Çoban ve komiser Mesut Güneri'nin cezaevinden çıkmasını Tefo’nun (Tevfik Moralı) ifşası sağladı. Tefo, tıpkı Sedat Peker gibi konuşarak “Seni barınağa yatıracağım” diyor. Tefo, Başsavcı Vekili Ramiz Karaca’nın kendisine yardım ettiğini, yurt dışına kaçırdığını ve polislere kumpas kurduğunu da ifade ediyor.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY