Türkiye'de Galatasaray ve Adana Demirspor formaları altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve kariyerinin en parlak dönemlerini Süper Lig'de yaşayan Henry Onyekuru, geleceği hakkında flaş bir karar aldı. Nijeryalı yıldız yeniden İstanbul'a dönmeye hazırlanıyor.

HENRY ONYEKURU, EYÜPSPOR'A İMZAYI ATIYOR

Yaptığı yıldız oyuncu transferleriyle ligde kalıcı olmak istediğinin sinyallerini veren Eyüpspor çarpıcı bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Eyüpspor, Al-Fayha'da forma giyen Henry Onyekuru için görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. 27 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Eyüpspor için sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.

SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRDİ

2022-2023 sezonunda Adana Demirspor'da forma giyen Henry Onyekuru sürpriz bir karar alarak Suudi Arabistan'a transfer olmuştu. Al-Fayha'ya imza atan Henry Onyekuru'nun sözleşmesi 10 ay sonra sona erecekti. Bu transfer için Eyüspor'un Suudi ekibine ne kadar bir bonservis bedeli ödeyeceği konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Ancak, bazı kaynaklar Al-Fayha'nın Onyekuru'nun maaş yükünden kurtulmak için bonservis bedeli talep etmeden bu transferin tamamlanmasına izin verebileceğini iddia etti.

Editör: Bedirhan Altundağ