New York polisi, öğle saatlerinde Central Park'ta güneşlenen bir kadına cinsel saldırıda bulunan şüpheliyi arıyor. Emniyet güçleri, bir kadın kurbana cinsel saldırı girişiminde bulunulduğuna dair ihbar üzerine olay yerine gitti.

Polis, 20'li yaşlarındaki kadının, parkın tenha bir bölümünde tek başına güneşlendiğini, 30'lu yaşlarında olduğuna inanılan bir adamın ona yaklaştığını ve kendini teşhir etmeye başladığını belirtti. Yetkililer, adam ona arkadan saldırdığında kadının ayağa kalkıp kaçmaya çalıştığını söyledi.

PARKTA EMNİYET ŞERİDİ

Polis, kadının onunla savaştığını ve kaçmayı başardığını kaydetti. Kadın daha sonra değerlendirme için yerel bir hastaneye götürüldü. Yetkililer; siyahi bir adam olarak tanımlanan, 30'lu yaşlarında, yaklaşık 1.80 boyunda, orta yapıda, kıvırcık saçlı, açık renkli gömlek ve şort giyen şüpheliyi arıyor.

Güvenlik kameraları inceleniyor. Bu süreçte park çevresinde çok sayıda polisin kalacağı öğrenildi. Bu olay veya şüpheli hakkında bilgisi olan herkesin, NYPD ile iletişime geçmesi istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ