Galatasaray'da transferle ilgili çalışmalar devam ediyor. Merkez orta saha için birçok yıldız isim gündemde tutuluyor. Ancak scout ekibi, yönetimin elini rahatlattı. Yıldızlarla ilgili büyük bonservis giderleri oluşması halinde ibre Metz forması giyen Lamine Camara'ya dönecek.

20 yaşındaki Senegalli futbolcunun Metz'le 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında da satışına onay verilmesi bekleniyor. Futbolcu tarafında ise bir sorun bulunmuyor.

ÖNEMLİ ŞEKİLDE GELİŞEBİLİR

1.73 boyundaki genç yetenek, Sarı-Kırmızılı formayı giymek istiyor. Galatasaray scout ekibi, onu ayrıntılı olarak analiz etti. Futbolcunun verileri oldukça etkileyiciydi. Aynı zamanda önümüzdeki yıllarda önemli şekilde gelişim gösterebileceği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 31 karşılaşmaya çıkan Lamine Camara, 1 gol-4 asistle mücadele etti. Saha içindeki hareketli futboluyla savunmaya da önemli şekilde destek veren genç futbolcu konusunda her şeyi diğer alternatiflerin durumu belirleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ