Sosyal medyada dini paylaşımlarıyla adını duyuran sarıklı fenomen Berkay Güneş'in Galatasaray'ın alt yapısında oynadığı ve futbolcu olma hayaliyle yıllarca mücadele ettiği ortaya çıktı. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşım yapan Güneş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bu hayalini gerçekleştiremediğini anlattı.

TAKIM ARKADAŞI YUNUS AKGÜN ÇIKTI

Takım arkadaşının Galatasaray'ın forvetlerinden Yunus Akgün olduğunu belirten Güneş, genç yaşta başlayan ayak ağrıları yüzünden futbolu bırakmak zorunda kalışını kitap haline getirdiğini paylaştı.

Berkay Güneş videosunun altına da uyaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: Futbolcu olabilmek için senelerce çalıştım. Yağmur, kar, soğuk, sıcak demeden gece gündüz… 14 yaşlarımdayken antrenmanlarda ayaklarımda ağrılar başladı. Artık bu ağrılar sebebiyle ayaklarıma komut veremiyordum. Versem de beni dinlemiyorlardı. Sonra çıktığım başarı merdivenlerini birer birer inmeye başladım. Galatasaray altyapısında oynarken eski oynadığım takıma geri döndüm.

Bberkayyyy

"ALLAH DAHA İYİSİNİ VERDİ"

Orada da bu ağrılar sebebiyle oynayamadım. Ama halen çok çalışıyordum. Çünkü tek hedefim futbolcu olmaktı. Bundan dolayı o zamana kadar hiç derslere çalışmamıştım. Bu süreçte çok fazla dua ettim futbolcu olabilmek için ve ağrılarımın geçmesi için. Ama bir türlü istediğimi elde edemiyordum. Dualarım görünürde kabul olunmuyor gibiydi. Ama hiç de öyle olmadığını yıllar sonra anladım. Allahu Teala duaya üç şekilde icabet eder: Ya istediğimizi verir, ya daha iyisini verir, ya da cennette verir. Güzel Allah’ım bana daha iyisini ve çok daha hayırlısını verdi.

Cennene

BİR DE KİTAP YAZMIŞ

Futbolda iyiysen herkes senle iyidir. Ama formun düşerse sana tezahürat yapan taraftarlardan tut da, takımda iyi anlaştığın oyunculara varıncaya kadar herkesin sana karşı tutumu değişir. Ancak Allah için kurulan dostluklar böyle değildir. İşte Elhamdülillah biz böylelerini elde ettik. Bu kitabımızda da futbolculuk kariyerinde edindiğimiz tecrübelerle hayali karakter Cenk’in hayatını anlattık! Allahu Teala hayırlara vesile eylesin!"

Editör: Demet Sarova