Galatasaray, Young Boys karşısında aldığı 2 mağlubiyetin ardından büyük bir şok yaşadı. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Sarı-Kırmızılılar'da, istifa dalgası kulüpte ciddi bir sarsıntıya neden oldu. Yönetim Kurulu'nun, yaşanan kriz sonrası 'acil' koduyla toplandığı ve önemli kararların alınması için hazırlık yaptığı bilgisi geldi. 

İLK İSTİFA GELDİ

ali-yuce

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımına elenen Galatasaray'da birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Taraftarın ve camianın tepkilerini sesli olarak dile getirmelerinin ardından ilk istifa yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa ederken istifasını kulübe gönderdi.

DİĞER İSTİFALAR SIRADA

galatasaray-baskani-dursun-ozbek-listesini-divan-kuruluna-teslim-etti-iste-o-liste-guxh

İstifaların bununla sınırlı olmadığı öğrenildi.. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı haberine göre Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla toplanma kararı aldı. Yönetim kurulunda yer alan 3 isim daha istifa etmeyi düşünüyor. Gazeteci Haluk Yürekli de "Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, istifa dilekçesini kulübe gönderdi. Diğer istifalar da sırada..." açıklamasını yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET