Jose Mourinho'nun yanında yer alacak Türk teknik adam kim olacak? Portekizli teknik adam Trendyol Süper Lig'i bilen, Türkiye'yi kendisine anlatacak bir teknik adamla çalışmak istiyor. Bunu bizzat Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım açıkladı.


MOURİNHO 3-4 YARDIMCISI İLE GELECEK

Portekizli çalıştırıcının 3-4 yardımcısıyla geleceği gelen bilgiler arasında. İddialara göre; Mourinho daha önce Jogi Löw, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman'ın da yardımcılığını yapan İsmail Kartal'ın kabul etmesi durumunda kendisiyle çalışmasını istedi.
 
Ancak daha önce "kimsenin yardımcısı olmam" diyen ve Jorge Jesus'un yanında yer almayan İsmail Kartal bu teklifi reddetti. Mourinho'nun ekibine girmedi. Portekizli teknik adamla çalışması için bir kaç isim ön plana çıktı.

ADAYLAR FENERBAHÇE'NİN EVLATLARI

Emre Belözoğlu
Volkan Demirel
Tuncay Şanlı
Semih Şentürk
 
Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel teknik direktörlük yaptıkları için Mourinho'nun yanında 2. adam olmayı kabul etmeyebilirler. Semih için kısa süre önce Antalyaspor'un başına geçen Alex de Souza'nın ekibinde yer alacağı iddia edilmişti. Tuncay ise bir süre önce Sakaryaspor'dan kovuldu.

Muhabir: SERKAN BAYAR