Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de geleceği çok tartışılan ve bir türlü yönetimi ve taraftarları etkilemeyi başaramayan Samet Akaydin, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi. Milli savunma oyuncusu eski takımına dönüyor.

SAMET AKAYDİN YENİDEN ADANA DEMİRSPOR FORMASI GİYECEK

2022-2023 Süper Lig sezonunun devre arasında Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer olan Samet Akaydin'in istenilen seviyeye çıkamamasının ardından bileti kesildi. Kanarya'nın bu kararı almasının ardından 30 yaşındaki oyuncunun eski kulübü Adana Demirspor devreye girdiği ve her iki taraf ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi. Başarılı oyuncu, önümüzdeki sezon yeniden Adana Demirspor forması giyecek.

GEÇEN SEZON PANATHINAIKOS'A KİRALANMIŞTI

Geride bıraktığımız sezona Fenerbahçe'de başlayan Samet Akaydin daha sonra Fatih Terim'in başına geçtiği Panathinaikos'a kiralanmıştı. Yeşil-beyazlı ekipte de bekleneni veremeyen 1.90'lık dev savunmacının satın alma opsiyonu kullanılmamıi ve sezonun bitmesinin ardından yeniden sarı-lacivertli ekibe katılmıştı. Milli savunmacının, Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Editör: Bedirhan Altundağ