Genelde bütün açıklamlarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve kamuoyunda “Cübbeli” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, eski bir videosunda peygamberler hakkında yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi.

Cubbeli Ahmet Hocadan Bomba Aciklama Boyle Duyurdu H1685299103 9684Ec

'PEYGAMBERLER KABİRLERİNDE DİRİLER'

Videoda Cübbeli Ahmet, peygamberlerin kabirlerinde diri olduklarını ve namaz kıldıklarını ifade etti. İbn-i Akil Hanbeli’nin eserlerinden alıntı yapan Ünlü, “Peygamberler mezarlarında eşleriyle bile birlikte olabiliyorlar. Berzah âleminde, dünyadaki zevkten ve tasavvuftan daha kuvvetli bir şekilde yaşıyorlar.” dedi.

Cübbeli-6

DAHA ÖNCE DE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Cübbeli Ahmet’in bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar, “Allah seni ıslah etsin”, “İyi değilsin sen” ve “Bu ne saçmalıyor arkadaş, kim bunu sürekli konuşturuyor” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdiler. Birçok kişi, Ünlü’nün sözlerini sert bir şekilde eleştirdi ve gerçek dışı buldu.

Cübbeli Ahmet daha önce de peygamberlerin çocukların ağzına tükürdüğünü iddia etmiş ve “Peygamber çocukların ağzına tükürürdü. Keşke benim de tükürseydi” demişti.

Kaynak: DEMET SAROVA