Keşfet

Çılgın Fenerbahçeli: 'Jose Mourinho’dan gelin ve damada 100 TL'

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesi bazılarınca eleştirilse de teknik adam Fenerbahçe taraftarı tarafından çabuk benimsendi. Fenerbahçeli bir çocuk katıldığı düğünde Mourinho adına gelin ve damata para taktı. O video sosyal medyada gündem oldu.

Loading...

Abone Ol

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile ilk çıktığı resmi maçında İsviçre ekibi Lugano’yu deplasmanda 4 golle yendi. Mourinho, İstanbul'a gelmesinin ardından "Yeni evim" notuyla paylaşımda bulunmuştu. 

GÜLÜP ALKIŞLADILAR

Fenerbahçe taraftarı tarafından kısa sürede benimsenen teknik adamla ilgili dikkat çeken bir video sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçeli bir çocuk katıldığı düğünde damat ve geline 100 lira taktı. Takısını taktıktan sonra mikrofonu eline alark, 'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’dan…' dedi.  

Düğüne gelen davetliler hem şaşırdı hem de gülerek çocuğu alkışladı. 

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }