Magazin

Candan Erçetin Beyazıt Öztürk'ü yıllar sonra “Ceza”landırdı!

Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin’in videolu atışmasını unutmayanlar için güzel haber… Bir dönemin sevilen programı Beyaz Show'da, Beyaz'ın Candan Erçetin'in ''Git'' şarkısı üzerinden başlattığı göndermeli atışma, izleyen tarafından oldukça ilgi görmüştü. Son video Beyazıt Öztürk’ten gelmiş ve Candan Erçetin yanıt vermemişti. Ancak Candan Erçetin, yıllar sonra da da olsa Beyazıt Öztürk’e yanıtını yapıştırıp, “Ceza”landırdı.

Loading...

Abone Ol

Yıllar önce ekranlara veda eden beğeniyle izlenen program Beyaz Show'da çok sevilen anlara da şahit olunmuştu. Candan Erçetin'in ''Git'' şarkısı üzerinden ünlü şarkıcıya gönderme yapam Beyazıt Öztürk, aralarında muhteşem bi akım başlatmıştı. Bu akıma karşılıklı olarak her hafta devam eden ikili videolarına birçok ünlü ismi de dahil etmişti.

Sevilen atışmanın 6. bölümünde Erçetin'in stüdyoyu basması üzerinde ateşkes ilan edilmişti. Ancak Beyaz durmayıp programın sezon finalinde tekrar bir video çekerek ünlü şarkıcıya söz hakkı tanımadan atışmayı bitirmişti. Yıllar sonra Ceza'ya Saygı Gece'sinde Erçetin sessizliğini bozdu. Bu cevap tüm dinleyenleri yeniden heyecanlandırdı. Şimdi gözler ise Beyaz'a çevrildi.