Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, 2014 yılında evlendiği Sinem Ayyıldız ile sessiz sedasız boşandı. Ünlü oyuncu ayrılığı, "2014 yılında hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir." sözleriyle paylaşmıştı. Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Atilla, boşanmanın hemen ardından da şarkıcı Nez'le sarmaş dolaş fotoğraflarını yayınlamış ve aşklarını ilan etmişti.

ssss

Çiftin ilişkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Nez, gelen eleştiriler karşısında isyan ederek “Onur Bey’in evliliği çoktan sona ermişti. Bizim ilişkiye başlamamız ise boşanma sürecinden çok sonra oldu. Kadınlar üzerindeki bu saldırılara son verelim, kimsenin yuvasını bozmadım” dedi.Rüştü Onur Atilla ise sosyal medyada kendisi ve Nez’e yönelik eleştiriler hakkında, “Evlilikler başlar ve biter, ilişkiler de öyle. Bu hayatın doğal bir parçası.” dedi.

aaa

Rüştü Onur Atilla da “Evlilikler başlar ve biter.” diyerek eleştirilere karşı çıktı. Günlerdir sessizliğini koruyan Sinem Ayyıldız, boşanmanın perde arkasını anlattı. Nokta Gazetesi'ne konuşan Ayyıldız, "Boşamayı ben istemedim, çabaladım ama üslubu çok kırıcı ve netti. Her şey 5 ay içinde oldu ve her şey yeterince çirkin" dedi.

Kocası ona iki at hediye etmişti! Ece Seçkin de kesinin ağzını açtı! Kocası ona iki at hediye etmişti! Ece Seçkin de kesinin ağzını açtı!

66769B0Cb9008A722C688037

Öte yandan Instagram'da takipçisinin "Erkeklerin boşanma sonrası tercih ettikleri kadınlar neden bu kadar kalitesiz oluyor bilen söylesin" yorumuna  "Çözen bana da söylesin" cevabını verdi. Ayyıldız, kendisine destek vererek "Hiç üzülmeyin değerinizi zamanı gelince anlayacak" takipçisine "Değerim anlaşılmasın, herkes hak ettiğini yaşasın yeter." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA