Ebrar Karakurt, Ayşe Begüm Onbaşı ve Seren Ay Çetin güçlerini birleştirdi! Ebrar Karakurt, Ayşe Begüm Onbaşı ve Seren Ay Çetin güçlerini birleştirdi!

Tuğçe Kandemir’in yeni şarkısı “Aradan Çok Yıllar GeçtiSony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor. Sözü ve müziği Kolera (Esen Güler) tarafından yazılan şarkının aranje, mix ve mastering işlemlerini Emirhan Cengiz üstlendi. Daha önce Kolera’nın seslendirdiği bu şarkı, Tuğçe Kandemir’in yorumu ile yeniden canlanıyor.

30 milyondan fazla izlendi

Tuğçe Kandemir’in Instagram ve Tiktok sosyal medya hesaplarında paylaştığı şarkı, bir hafta gibi kısa bir sürede 30 milyondan fazla izlenme ve yaklaşık 2 milyon beğeni aldı. Tiktok’ta ise şarkı hakkında 50 binden fazla video çekildi. Bu başarının ardından hızla stüdyoya giren Kandemir, kısa sürede şarkıyı kaydederek hayranlarının beklentisini karşılıksız bırakmadı.

Daha doğal bir proje

Tuğçe Kandemir, yeni çalışması hakkında şu sözleri söyledi: "Profesyonel işlerdense daha doğal ve olduğu gibi paylaşmak istedik bu projeyi."

Tuğçe Kandemir’in “Aradan Çok Yıllar Geçti” adlı şarkısı, 3 Temmuz Çarşamba günü tüm müzik platformlarında, lirik videosu ise Tuğçe Kandemir’in Youtube kanalında yayımlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ