Survivor All Star'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmadaki Yunus Emre ile olan samimiyetiyle uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Kalaycıoğlu en son, geçen haftalada dansçı Aleyna Yalçın ile görüntülenen ve aşkı inkar eden oyuncu Doğukan Güngör ile Çeşme'de görüntülendi. Batuhan Karacakaya ve Yiğit Alp Poyraz'la da sık sık gündeme gelen Kalaycıoğlu için sosyal medyada 'Gündeme gelmek için tüm tuşlara basıyor' yorumu yapıldı.

UNICEF Tuba Büyüküstün'ü unutmadı: Hem kendi, hem kalbi güzel! UNICEF Tuba Büyüküstün'ü unutmadı: Hem kendi, hem kalbi güzel!

Ekran Resmi 2024 07 02 15.52.57

Aşk yaşadıklarına dair iddiların ardından Aleyna Kalaycıoğlu cephesinden manidar bir paylaşım geldi. Ünlü isim Eski Survivor yarışmacısı, tekne üzerinde verdiği bir pozu herhangi bir not düşmeden sadece Reynmen'in "Yalan" şarkısıyla paylaştı.

S 173B8A9Cebbdf833B0F6D6703A64E1Fcd464Cbc9

YILDIZ FUTBOLCUYLA EĞLENMİŞTİ

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'dan ayrılarak İstanbul'a döner dönmez Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira bir mekanda birlikte görüntülenmişti. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmamıştı. Gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden iki isimden Aleyna Kalaycıoğlu'na muhabirler Torreira sorusuna "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim, bir şey diyemem şu an" ifadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR