Melek Mosso, etkileyici repertuarına taze bir nefes getiren yeni şarkısı "Balerin" ile müzik dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. Sözü ve müziği Onur Özdemir'e ait olan "Balerin", Ersay Üner'in modern düzenlemesiyle dikkat çekiyor. Melodi yapısı ve güçlü müzikle öne çıkan, akılda kalıcı nakarat ve hareketli müziklerle enerjik bir müzik sunan “Balerin”, koreografileriyle de öne çıkıyor.

Kıyafetleri göz kamaştırdı

Melek Mosso, "Balerin" videosunda giydiği dikkat çekici giysilerle de adından söz ettiriyor. Klasik bale temaları ve modern dans figürleriyle zenginleştirilmiş sahneler hem göze hem de kulağa hitap ediyor.

İki aylık titiz bir çalışmanın sonucu tamamlanan "Balerin" videosunun yönetmenliğini Ecem Gündoğdu, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstleniyor. Çekimler, Beykoz Kundura Fabrikası'nda ve sıfırdan kurulan bir set ile karavanlardan oluşan alanda gerçekleştirildi.

Anne ve babası da klipte

Melek Mosso'nun annesi ve babasının videoda yer alması, videoya duygusal bir boyut kazandırıyor.

'Ben ilkim’ diyen Didem Soydan’ın farkı ne? Modelliğe başladığında nasıldı? 'Ben ilkim’ diyen Didem Soydan’ın farkı ne? Modelliğe başladığında nasıldı?

8 kişilik dansçı ve 30 kişilik oyuncu kadrosunun yer aldığı videoda, Mosso'nun güçlü vokali ve dans performansıyla enerjiyi zirveye taşıyor. Balerin, 5 Temmuz'dan itibaren sanatçının kendi yapım şirketi "Piu Sound" etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Kaynak: HABER MERKEZİ