Uzun süredir siyasetle ilgilenen Mehmet Aslan, Ayça Ayşin Turan'la yaşadığı aşkla gündeme gelmiş, geçen ay da umreye gidip sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla dikkat çekmişti. Turnuvada çeyrek finale yükselen milli takımın Avusturya karşısında iki golünü de atan Merih Demiral, maç sonrası yaptığı bozkurt işaretiyle dikkat çekti. UEFA, Merih Demiral için "uygunsuz davranışlarda bulunduğu" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu, mekandan kovuldu! Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu, mekandan kovuldu!

Sosyal medyayı ikiye bölen Merih Demiral'ın sevinç gösterisine bir kesim tepki gösterdi. Bir gazetecinin 'Bu hareket toplumsal barışı zedelemekten başka hiçbir şeye yaramaz.' paylaşımına Mehmet Aslan yanıt verdi ve sosyal medya hesabından 'Hoşşşttttt!!!!' dedi. 

Mehmet Aslan, geçen ay şehir dışından gelen misafirleriyle yediği yemeğin hesabına isyan etmesiyle adından söz ettirmişti. 'Şehir dışından misafirlerim geldi, boğazda balıkçıya gittik. 3 kişi alkol yok, 3 porsiyon barbun ve mezeler. Toplam hesap 10 bin lira geldi… Bu parayı, ne kirayla ne de zamla açıklayabilirsiniz! Ayıptır! (İstanbul’a gelen boğazda balık yemek ister, başka seçeneğimiz yok)' diyen Mehmet Aslan'ın paylaşmına çok sayıda yorum yapılmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA