Deniz Can Aktaş ile uzun süren ilişkisinin bitmesinin ardından aşktan yana şansı bir türlü gülmeyen Hafsanur Sancaktutan geçen günlerde bir mekana girerken görüntülenmiş ve "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını vermişti. Oyuncunun "Neden?" sorusuna "Yok yani, ortalıkta adam kalmadı." şeklinde cevap vermesi ise magazin gündeminde çokça konuşulmuştu. 

Ekran Resmi 2024 07 11 11.47.29

BU HAMLE MERAK UYANDIRDI

Sancaktutan, verdiği cevaba pişman olup "Burayı silin." demek zorunda kalmıştı. Ünlü isim bu kez farklı bir şekilde gündeme geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın bu açıklamaların ardından, Hafsanur Sancaktutan'ın son fotoğrafını beğendi. Yılmaz'ın bu hamlesi merak uyandırdı. 

Ekran Resmi 2024 07 11 11.45.44

İNGİLİZ DEVLERİ PEŞİNDE

Öte yandan bu sezon performansıyla büyük beğeni toplayan Yılmaz, transferin de gözdesi haline geldi. Milli futbolcu için son olarak İngiliz devlerinin resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot'un Barış Alper Yılmaz'ı Feyenoord'da çalıştığı dönemdem beri yakından takip ettiği ifade edildi.

1720681289229 640 Xauto

BASKETBOLCUYLA ADI ANILMIŞTI

Hafsanur Sancaktutan'ın en son Petkim'de basketbol oynayan Mahir Ağva ile sevgili olduğu ileri sürülmüştü. Ünlü ismin son röportajındaki sözlerini Ağva için kullanmış olabileceği düşünülmüştü. 

Kaynak: DEMET SAROVA