Galatasaray’da iç bilgilerin sızdırılması ve karaborsa skandalları hala gündemden düşmemişken transferler de yeni bir heyecan yarattı. En son Victor Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray’la ilgili konuşan Ahmet Çakar dikkat çeken iddialarda bulundu. 

Ahmet Cakar Bir Kulup Baskani Bana Mesaj Atti Adim Gibi Biliyorum Ki Galatasaray Maci H18292 Daa2D

'OSİMHEN'E GERÇEKTEN İHTİYAÇ VAR MIYDI?'

Sarı kırmızılıların, Napoli'den 1 yıllığına kiraladığı  25 yaşındaki golcü oyuncuyu değerlendiren Çakar 'Senin beklerin sıkıntı, stoperde hatalar yapıyorsun, orta saha ve kanatların oturmamış. Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'nin olduğu ortamda Victor Osimhen'i getiriyorsun. Biraz şov. Tebrik ederiz, güzel hamle ama gerçekten ihtiyaç var mıydı? Bu işin saha içi tarafı ama forma sattırması, bilet sattırması, loca gelirleri, store ve TV gelirleri işin başka bir boyutu.' dedi. 

timur

'BÜYÜK BORCU VAR'

Galatasaray’dan istaifa eden Erden Timur'la ilgili de yorum yapan Ahmet Çakar, 'Şimdi benim söyleyeceklerimi herkes iyi dinlesin. Erden Timur, Galatasaray'da yöneticilik yaptı ve başarılı oldu. Erden Timur'un Galatasaray'a büyük bir borcu var. 10-20 milyon Euro değil. 50 milyon Euro'dan fazla... Yalansa çıksın, 'Doğru değil' desin. Galatasaray'da bu rakamların altından kim kalkabilir? Yakında değişik şeyler olabilir.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA